Logotipo Sagrat Cor

Hospital Universitari Sagrat Cor

És un centre hospitalari integrat a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) des del 15 de juliol del 1985, any de la creació d’aquesta important xarxa sanitària catalana. Actualment, aquesta xarxa ha passat a anomenar-se Sistema Sanitari Integral d’Utilització Publica de Catalunya (SISCAT). amb una capacitat de 350 llits, tecnologia mèdica i serveis hotelers de primer nivell ofereix totes les especialitats medicoquirúrgiques. Actualment disposa d´un prestigiós equip de professionals, de la tecnologia més avançada, d´unes instal·lacions en constant adaptació, d´una valuosa vocació investigadora i docent, i d’un model de gestió basat en un sòlid compromís amb la qualitat i la seguretat del pacient.

Des de l’any 2008 l’Hospital compta amb una Unitat de Suport a la Investigació www.usr-cliniquesdecatalunya.com , tant al vessant científic i tècnic com al vessant humà: proposant, ajudant, executant i difonent projectes de recerca centrats en el malalt i el seu entorn, desenvolupant i adaptant a les característiques dels hospitals i les clíniques, els mitjans i eines de la metodologia de la investigació i vetllant per promoure la capacitat investigadora dels seus usuaris.

La qualitat del nostre equip mèdic ens ha facilitat l’acreditació d’hospital docent de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Per preparar metges especialistes (MIR) disposa de l’Acreditació d’Unitats Docents per a la Formació Sanitària Especialitzada del Ministeri de Sanitat i Consum. També té acords amb altres universitats catalanes i estrangeres per a formació de pregrau i postgrau.

ConsultesConsultes mèdiques351.543
ConsultesConsultes enfermeria3.926
ConsultesConsultes No Presencials30.758
ConsultesConsultes Urgents3.569
UrgènciesUrgències totals49.303
UrgènciesIngressos urgents8.600
HospitalitzacióIngressos Hospitalització13.105
QuiròfanIntervencions totals25.281
QuiròfanIntervencions amb ingrés4.739
QuiròfanIntervencions ambulants20.502

L’Hospital Universitari Sagrat Cor el configuren un conjunt d’edificis situats a l’Eixample Esquerre de Barcelona, entre els carrers París, Viladomat i Londres. Té una capacitat de 350 llits d’hospitalització, disposa d’una tecnologia avançada i de serveis hotelers de primer nivell, des de l’1 d’octubre del 2011, ha abordat importants reformes infraestructurals a les àrees d’urgències, quirúrgiques, de consultes externes, d’hospitalització i espais comuns amb l’objectiu de millorar la confortabilitat, modernitzar els espais i incorporar noves dotacions tecnològiques que contribueixen a la millora de l’atenció del pacient i la seva família.

  • Nombre de treballadors: Actualment, té una plantilla formada per prop de 1100 professionals.
  • Nombre acords empreses: 8
  • Nombre patents (per tecnologies, no per països): 0

Informació de contacte:

HOSPITAL UNIVERSITARI SAGRAT COR
C/ Viladomat, 288
08029 Barcelona

Daniel Regaña
Director Territorial de Projectes i Millora Contínua Barcelona-Vallès
dregaña@quironsalud.es

Mauricio Valbuena
Responsable Territorial d’Innovació en la Direcció de Projectes i Millora Contínua Barcelona-Vallès
mauricio.valbuena@quironsalud.es

Alberto Sanchez
Responsable Territorial de Transformació digital en la Direcció de Projectes i Millora Contínua Barcelona-Vallès
alberto.sanchez@quironsalud.es

Centres adherits a la xarxa xiscat

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre