Fundació Sanitaria d’Igualada

La Fundació Sanitaria d’Igualada és la fundació privada que dóna suport a la recerca i la innovació al Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA). El CSA és un centre sanitari que forma part del SISCAT, sistema sanitari integral de utilització publica de Catalunya i pertany a la regió sanitària Catalunya Central.

EL CSA engloba quatre àrees assistencials: Atenció Hospitalària, Hospital Universitari d’Igualada, Atenció Primària , CAP Igualada Nord, Salut Mental, CSM i Centre Sociosanitari. Dona cobertura a una comarca de 667 km2 i que atén a una població de referència de més de 136.000 habitants (comarca de l’Anoia, Santa Coloma de Queralt i part de Cervera) i una plantilla de gairebé 900 treballadors.

La Fundació Sanitària d’Igualada es va constituir el mes d’abril de 1994 amb la participació de la junta de l’Hospital Comarcal d’Igualada i del patronat de la Fundació Assistencial de l’Anoia, amb l’impuls i també amb la participació activa del Servei Català de la Salut i dels màxims responsables del Departament de Sanitat i Seguretat Social. Uns mesos després, a principis de setembre, va començar a funcionar la nova entitat com un sol hospital nascut de la suma de dues institucions hospitalàries apreciades per la comunitat i que l’evolució de la sanitat va portar a treballar definitivament en comú.

L’any 2006 la Fundació Sanitària d’Igualada va traspassar tota l’activitat sanitària assistencial al Consorci Sanitari de l’Anoia i que actualment és l’òrgan que gestiona l’entitat. Al 2017 es van modificar el estatuts de la Fundació per desplegar tasques de promoció i gestió de la recerca i la innovació en biomedicina dins del CSA.

Informació de contacte:

Àrea de Docència, Recerca i Innovació CSA
Av. Catalunya, 11 .
08700 Igualada (Barcelona)
T. 938075639
innovacio@fsigualada.org
www.csa.cat

Centres adherits a la xarxa xiscat

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre