La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers és un centre d’atenció sanitària, sociosanitària i social, integrat al sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT). La Fundació està integrada pel Centre Geriàtric Adolfo Montañá i per l’Hospital General de Granollers que és l’Hospital de referència del Vallès Oriental. Una comarca interior de 851 km² que actualment té una població de més de 400.000 habitants. L’Hospital té una línia assistencial per a malalts aguts i una línia d’atenció sociosanitària. El Centre Geriàtric compta amb una residència per a gent gran amb capacitat per a 52 persones.
Paral·lelament, i des de finals de l’any 2003, l’entitat, a través de la Fundació Bertran de Seva per a la Gestió de Serveis Sanitaris i Socials, s’encarrega de la gestió de l’Hospital de Dia Sant Jordi, un centre per al tractament de malalts amb demències i trastorns cognitius (malaltia d’Alzheimer i altres tipus de demències), amb capacitat per a 40 persones.
La vessant docent de la Fundació és un punt molt important en la vida de la institució, tant pel que fa a la formació de grau, postgrau i pregrau. Des de l’any 2011 oferim formació a estudiants del grau de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) realitzant pràctiques en el nostre centre de les especialitats dels Aparells Cardiovascular i Respiratori, Neurologia i Urgències. També es formen, pel sistema MIR, metges de diverses especialitats, així com especialistes en farmàcia hospitalària i llevadores. Pel que fa a la formació de pregrau, la institució col·labora amb diverses universitats i escoles universitàries.
El Servei de Recerca i Innovació es creà a finals del 2007, per tal de poder donar resposta a les necessitats dels professionals i de la institució en recerca i innovació, la gestió del coneixement generat per aquestes activitats. El Servei de Recerca i Innovació engloba també el servei de Biblioteca. El Servei té com a missió promocionar la recerca i la innovació a la institució i a la comarca, mitjançant el foment i el suport de l’activitat científica dels investigadors, per tal d’ajudar a l’obtenció d’uns resultats òptims i excel·lents en recerca, innovació, salut, i en la gestió del coneixement generat.