Consorci Sanitari Terrassa

Som un grup de centres sanitaris amb vocació d’atenció integral a la salut de les persones: des de l’atenció primària infantil, de l’adult i geriàtrica fins a l’atenció hospitalària, amb la més alta tecnologia a l’abast dels nostres clients. També disposem de serveis d’atenció a la gent gran, a domicili o al centre sociosanitari, quan la persona ho necessita.

En tots aquests serveis tenim com a objectiu no només curar la malaltia, sinó evitar-la abans que es presenti. Volem apropar al màxim els nostres serveis a casa dels nostres clients i ajudar-los, quan això no sigui possible.

El Consorci Sanitari de Terrassa és una entitat pública de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa i la Fundació Sant Llàtzer, creada l’any 1988 i integrada per set centres d’atenció primària, un hospital d’atenció a pacients aguts i un centre sociosanitari, a més d’un hospital de dia per a pacients d’Alzheimer, de la Unitat Assistencial del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i de l’única Unitat d’Hospitalització Penitenciària de tot l’estat espanyol.

Més de 2.000 professionals altament qualificats treballen als nostres centres per oferir una atenció tècnicament adequada i un tracte humà i personalitzat.

Tot això per atendre més de 200.000 persones de diferents poblacions del Vallès Occidental que tenen, en nosaltres, uns aliats per mantenir la seva salut i la de les seves famílies.

Informació de contacte:

Ctra. Torrebonica, s/n
08227 Terrassa
T 93 731 00 07
innova@cst.cat
www.cst.cat

Centres adherits a la xarxa xiscat

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre