Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral és una entitat jurídica pública de la Generalitat de Catalunya, participada majoritàriament pel CatSalut i en la qual també en són entitats consorciades l’Ajuntament de Sant Joan Despí, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català de la Salut i la Creu Roja. Actualment gestiona diferents centres i serveis a les seves àrees d’influència: l’Hospitalet de Llobregat Nord, el Baix Llobregat Centre i Fontsanta i l’Àrea de Salut Integral Barcelona Dreta.

El Consorci Sanitari Integral té diferents línies d’atenció: sanitària (primària i especialitzada), sociosanitària i social.

Formen part del Consorci Sanitari Integral

  • A l’Hospitalet de Llobregat:  el CAP la Torrassa, el CAP Collblanc, l’Hospital General de l’Hospitalet, l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet, el CAE la Torrassa, la Residència Francisco Padilla i la Residència Collblanc Companys Socials.
  • A Barcelona: el CAP Sagrada Família i l’Hospital Dos de Maig.
  • Al Baix Llobregat: l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, el CAE Cornellà de Llobregat i el CAE Sant Feliu de Llobregat.

El Consorci Sanitari Integral també disposa de un servei de valoració de la dependència i un servei de valoració de la discapacitat.

Tots aquests centres apleguen més de 3.000 professionals per donar servei a una població de 620.000 habitants.

Un dels eixos del Pla estratègic del Consorci es generar una cultura d’innovació, potenciar la recerca i la docència.

Informació de contacte:

Av. Josep Molins, 29-41
08906 L’Hopitalet de Llobregat
T 93 553 12 00
innovacio@csi.cat
www.csi.cat

Centres adherits a la xarxa xiscat

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre