IV Cafè de la Innovació: Robòtica en Salut

CAFÈ DE LA INNOVACIÓ

El dia 22 de septembre 2022 va tenir lloc el IV Cafè de la Innovació, en el marc del cicle de Cafès de la Innovació, enfocat a temàtiques relacionades amb la innovació en els entorns assistencials i hospitalaris en col·laboració amb empreses així com donar a conèixer la nostra xarxa a empreses i altres entitats interessades en desenvolupar conjuntament solucions innovadores.

En aquesta sessió, la temàtica va ser: Robòtica en salut – Programa

Varen participar més de 50 entitats i experts.

El Cafè es va iniciar amb una breu introducció sobre la xarxa Xiscat i la robòtica en salut, realitzada per la Sra. Laura Buguñá, Coordinadora d’Innovació de la Fundació MutuaTerrassa per a la Recerca, Docència i Innovació.

La ponència introductòria anava a càrrec del Prof. Dr. Domènec Savi Puig Valls, Investigador Principal del grup de recerca en Robòtica i Visió Intel·ligents de la Universitat Rovira i Virgili, amb el títol “Gamificació i robòtica assistida en assistència social y sanitària – AI based systems for improving people’s life quality” on presentava els desenvolupaments i els resultats del projecte europeu ABLEGAMES.

A continuació es va iniciar una taula rodona, moderada per Neus Domènech – Referent Innovació en Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, sobre Experiències i conversa en robòtica en salut, on es varen presentar quatre experiències de robòtica en hospitals:

Es pot accedir a la gravació del IV Cafè de la Innovació de Xiscat fent clic aquí.

Si has participat al Cafè, et convidem a omplir l’enquesta de satisfacció, per poder millorar aquests actes.

Publicacions similars

Recursos de finançament per a hospitals i empreses

Co-creació en salut: recursos per a projectes entre hospitals i empreses

Ponències III Vermut de la Innovació: Oportunitats d’innovació amb enginyers hospitalaris en l’àmbit de la salut

Ponències V Cafè de la Innovació: innovació en equip, la suma de startups i hospitals

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre