Tercera edició de la Jornada “Transformació digital a les organitzacions sanitàries”

Un cop més, el 16 de novembre d’aquest any, la FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ, membre de la nostra xarxa ha organitzat la tercera edició de la jornada gratuïta “Transformació digital a les organitzacions sanitàries. Tendències al sector de salut i social” Tercera edició de la Jornada “Transformació digital a les organitzacions sanitàries” – YouTube

En aquesta sessió s’ha posat el focus en com ha anat evolucionant la tecnologia i la digitalització no només en el sector sanitari sinó també en la resta d’àmbits, a nivell social o de negoci. A més de proporcionar informació de com s’està treballant en aquesta direcció en l’àmbit institucional, s’ha pogut parlar de la importància de la ciberseguretat en les entitats sanitàries.

Xiscat ha tornat a participar amb una taula sobre Intel·ligència Artificial Generativa: el XatGPT als centres sanitaris, de la mà de la Bel Castaño, infermera i Project Manager; el Mauricio Valbuena, metge i responsable d’Innovació, i l’Alberto Sánchez, infermer i responsable de Transformació Digital a l’Hospital Sagrat Cor, recentment incorporat a la xarxa Xiscat.

Publicacions similars

Cybersecurity of Healthcare improved in a X-border perspective

CyberHimprex, el Projecte Europeu de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers

Premis Impulsa CSC

Transformació digital a les organitzacions sanitàries. Tendències al sector de salut i social

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre