Reunió de treball de la xarxa XISCAT dins el marc de l’inauguració de l’Edifici del Coneixement de la FPHAG

Dimecres 5 de març de 2020 es va inaugurar l’Edifici del Coneixement de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG), un edifici modernista que va ser projectat l’any 1933, deu anys després de la inauguració de l’edifici històric de l’hospital, per instal·lar-hi els malalts infecciosos.

La rehabilitació d’aquest edifici històric s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de ”la Caixa”.

El nou Edifici del Coneixement té dues plantes dedicades a Docència, Formació i Desenvolupament, i Recerca i Innovació, més una altra de destinada a aula magna i una sala gran per a diverses activitats.

Des de Xiscat, vàrem participar a invitació de Diana Navarro, Directora de Recerca i Innovació, en aquesta Inauguració, i després vàrem fer una reunió de treball i es va fer difusió de les activitats i properes dels projectes Europeus CUREX (Grant Agreement No. 826404) i SecureHospitals (Grant Agreement No. 826497).

En particular, per tal de trobar possibles sinèrgies i punts de col·laboració amb les activitats del projectes Europeus, alguns dels temes que es van tractar a la reunió van ser:

  • CUREX: participació en l’enquesta online sobre “Nivell actual de conscienciació en ciberseguretat i privacitat de diferents grups professionals d’una institució sanitària” (Març i Abril 2020).
  • SecureHospitals: participació en el MOOC (Març-Abril 2020), tallers sobre cyberseguretat  (Juny i Octubre 2020) i promoció de l’Escola D’Estiu (Juliol 2020). Més informació a www.securehospitals.eu

Publicacions similars

Ponències VII Cafè de la Innovació: Innovació en processos

VII Cafè de la Innovació: Innovació en processos

Ponències VI Cafè de la Innovació: la visió dels pacients en la innovació sanitària

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre