Ecosostenibilitat en el sector salut i social

Ponències VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

El dia 19 juny 2024 va tenir lloc el VIII Cafè de la Innovació, en el marc dels Cafès de la Innovació de Xiscat. En aquesta sessió, la temàtica va ser:

Ecosostenibilitat en el sector salut i social – Programa

Varen participar més de 50 entitats i experts.

Aquest Cafè va rebre el patrocini de Boehringer Ingelheim, una companyia internacional que recentment ha validat els seus objectius de reducció de les emissions de CO2 a les seves operacions en tot el món per al 2030.

El Cafè es va iniciar amb una breu introducció sobre la xarxa Xiscat realitzada per la Judit López, Coordinadora Unitat Innovació – Parc Sanitari St. Joan de Deu, St. Boi de Llobregat.

Tot seguit, Aaron Mir –  Regional Access and Healthcare Manager – Boehringer Ingelheim, va presentar Boehringer Ingelheim i l’estratègia de la companyia en la innovació, la recerca i la sostenibilitat.

La ponència introductòria en Ecosostenibilitat va anar a càrrec de Natàlia Allué, Directora Asistencial Médica de la Fundació Sanitària Mollet, amb el títol “Estratègia d’Adaptació al canvi climàtic”. La Natàlia va presentar el full de ruta, les infraestructures, els projectes i processos, i els premis que ha rebut el seu Centre.

A continuació es va iniciar una taula rodona, sobre Experiències a XISCAT, moderada per la Laura Buguñá – Coordinadora Innovació, Fundació Recerca MútuaTerrassa on es varen presentar quatre experiències, tres d’Hospitals i una de l’empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim:

Es pot accedir a la gravació del VIII Cafè de la Innovació de Xiscat fent clic.

Si has participat al Cafè, et convidem a omplir l’enquesta de satisfacció, per poder millorar aquests actes.

Publicacions similars

VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

INNOVACIÓ OBERTA: COMPARTINT CONEIXEMENT I EXPERTESA EN INNOVACIÓ DINTRE I FORA DE LA XARXA

Innovació oberta: compartint coneixement i expertesa en innovació dintre i fora de la xarxa

Ponències VII Cafè de la Innovació: Innovació en processos

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre