II Cafè de la Innovació Xiscat

Aplicacions de la realitat virtual en salut

El passat dimecres dia 24 de març 2021 va tenir lloc el II Cafè de la Innovació, en el marc del cicle de Cafès de la Innovació, enfocat a temàtiques relacionades amb la innovació en els entorns assistencials i hospitalaris en col·laboració amb empreses així com donar a conèixer la nostra xarxa a empreses interessades en desenvolupar conjuntament solucions innovadores. En aquesta sessió, la temàtica escollida va ser la Realitat Virtual.

Varen participar més de 90 entitats i experts.

Després d’una introducció sobre la xarxa Xiscat, realitzada per la Dra. Elena Medarde, Cap d’Àrea de Recerca i Innovació del Consorci Sanitari de Terrassa / Fundació Joan Costa i Roma, el Cafè es va iniciar amb una presentació de Sílvia Cufí, Directora Desenvolupament Corporatiu en TIC Salut, sobre la visió global de possibilitats de la Realitat Virtual en salut a Catalunya.

Després, es varen presentar tres solucions basades en Realitat Virtual que ja s’estan validant o emprant en entorns hospitalaris:

Finalment va tenir lloc un debat, moderat per Eduard Soler, Cap d’Unitat d´innovació de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí.

Programa del II Cafè: (link al programa)

Es pot accedir a la gravació del II Cafè de la Innovació de Xiscat fent clic aquí.

Després del Cafè, hem realitzat una enquesta que ens ajuda a continuar millorant així com conèixer les necessitats dels participants en jornades i altres aspectes. En cas que algú estigués interessat en algun projecte en concret o tingués alguna altra consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: info@xiscat.cat

 

Publicacions similars

Ecosostenibilitat en el sector salut i social

Ponències VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

INNOVACIÓ OBERTA: COMPARTINT CONEIXEMENT I EXPERTESA EN INNOVACIÓ DINTRE I FORA DE LA XARXA

Innovació oberta: compartint coneixement i expertesa en innovació dintre i fora de la xarxa

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre