I Cafè de la Innovació Xiscat

La xarxa Xiscat organitza de forma periòdica Cafès de la Innovació, enfocats a temàtiques relacionades amb la innovació en els entorns assistencials i hospitalaris.

El I Cafè de la Innovació de Xiscat ha tingut lloc el passat dia 28 d’octubre 2020 i tenia com a objectiu divulgar experiències innovadores en col·laboració amb empreses així com donar a conèixer la nostra xarxa a empreses interessades en desenvolupar conjuntament solucions innovadores.

Varen participar més de 60 entitats i experts. La sessió es va iniciar amb un joc Kahoot, amb preguntes sobre alguns indicadors d’activitat de la xarxa.

Després, s’han presentat breument els projectes innovadors i finalment hi ha hagut un breu torn de preguntes.

Programa del Cafè: https://www.xiscat.cat/wp-content/uploads/2020/09/Programa-1-cafe-innovacion.pdf

Es pot accedir a la gravació del I Cafè de la Innovació de Xiscat en el següent enllaç – link a https://vimeo.com/xarxaxiscat

Agraïm també el feedback dels que ens heu contestat a l’enquesta, la qual ens ajuda a millorar.

En breu publicarem en aquesta web la nostra previsió de Cafès per als propers mesos (on tindrem en compte les propostes rebudes a través de l’enquesta).

En cas que algú estigués interessat en algun projecte en concret o tingués alguna altra consulta, no dubteu en posar-vos en contacte: info@xiscat.cat

 

 

 

 

 

 

 

Publicacions similars

VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

Ponències VII Cafè de la Innovació: Innovació en processos

VII Cafè de la Innovació: Innovació en processos

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre