L’Hospital de Granollers sel·leccionat pel Radar d’Innovació de la Comissió Europea

Els resultats d’un projecte en que hi participa la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers seleccionats pel Radar d’Innovació de la Comissió Europea

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) participa des del 2019 en el projecte de recerca i innovació SecureHospitals.eu  de la Unió Europea Horitzó 2020. El projecte SecureHospitals.eu (www.securehospitals.eu) pretén crear una comunitat online per informar sobre amenaces, oportunitats i potenciar el nivell de conscienciació del personal als hospitals.

Basat en l’anàlisi d’experts independents implicats en la revisió de projectes d’investigació i innovació, el consorci ha estat informat oficialment pel Radar d’Innovació de la Comissió Europea que s’han identificat, avaluat i seleccionat com excel·lents innovacions amb potencial de mercat els resultats obtinguts pel projecte SecureHospitals.eu.

El Radar d’Innovació és el mètode basat en dades de la Comissió Europea centrat en la identificació d’innovacions d’alt potencial que hi hagi en projectes de recerca i innovació finançats per la UE. Les dades recopilades per aquest mètode s’utilitzen per classificar les innovacions finançades per la UE en termes de maduresa del mercat i potencial disruptiu, basades en sistemes d’indicadors desenvolupats pel Joint Research Center. Dóna suport als innovadors suggerint una sèrie d’accions específiques per ajudar-los a assolir el seu potencial en el mercat.

En particular, els socis del projecte premiats han sigut:

  •  Erasmus University Rotterdam (EUR).
  •   Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG).

https://www.innoradar.eu/innovation/37011

              

Publicacions similars

Tercera edició de la Jornada “Transformació digital a les organitzacions sanitàries”

Cybersecurity of Healthcare improved in a X-border perspective

CyberHimprex, el Projecte Europeu de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers

Premis Impulsa CSC

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre