Recursos de finançament per a hospitals i empreses

Co-creació en salut: recursos per a projectes entre hospitals i empreses

RES SOBRE NOSALTRES SENSE NOSALTRES és el lema encunyat pel moviment a favor dels drets de les persones amb discapacitat. En base a aquest moviment, s’han impulsat iniciatives internacionals per fomentar polítiques de co-creació, sempre posant l’usuari/pacient en el primer pla. La OMS acaba de publicar el ‘Marco de la OMS para la participación significativa de las personas con enfermedades no transmisibles y afecciones de salud mental y neurológicas’ (2023).

Per fomentar aquesta co-creació centrada en l’usuari, no només des dels operadors de salut, assistència sociosanitària i treball social amb els nostres usuaris sinó també amb les empreses privades, podem beneficiar-nos d’un nombre creixent d’instruments públics de suport financer, amb l’objectiu de co-crear, transferir i escalar solucions innovadores amb impacte en salut i social.

Des de la xarxa d’hospitals Xiscat hem preparat una taula resum d’instruments financers per projectes en col·laboració entre hospitals i empreses, per informar les empreses sobre aquests instruments de co-creació i escalat amb nosaltres, sempre en benefici del pacient / usuari final.

Publicacions similars

Ecosostenibilitat en el sector salut i social

Ponències VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

VIII Cafè de la Innovació: Ecosostenibilitat en el sector salut i social

INNOVACIÓ OBERTA: COMPARTINT CONEIXEMENT I EXPERTESA EN INNOVACIÓ DINTRE I FORA DE LA XARXA

Innovació oberta: compartint coneixement i expertesa en innovació dintre i fora de la xarxa

CENTRES ADHERITS A LA XARXA XISCAT
×
com ser membre